Pohjois-Suomi

alueluottamusmies Johanna Kusmin

johanna.kusmin@alko.fi

p. 020 711 2833

Johannan alueeseen kuuluvat kaikki Pohjois-Suomen alueen myymälät

 

 

Vara-alueluottamusnainen vuodesta 2011

Luottamusnainen vuodesta 2013

Alv:n hallituksen jäsen vuodesta 2013

Pamin valtuuston jäsen vuodesta 2015

Alv:n hallituksen varapuheenjohtaja vuodesta 2016

 

Luottamushommiin ajauduin vahingossa suoraan tunturien kupeesta tietämättä asioista yhtään mitään ja kohta jo toiminkin vs. alueluottarin hommissa. Tämä avasi ihan uuden maailman ay-toiminnassa ja niin palo ajaa myyjien asioita syttyi ja tulin vaaleilla valituksi varsinaiseksi alueluottariksi. Vielä on paljon opittavaa ja jokainen kysymys antaa aina uuden mahdollisuuden oppia ja opastaa lisää. Joskus on otettu takapakkia ja menty metsään, mutta kuten kunnon neliveto vetää, takaisin tielle on päästy.

Alkolainen urani on aloitettu v. 1998 Ivalon myymälässä, josta pääsin 2003 avaamaan uutta Alkoa Saariselälle, jossa vieläkin vaikutan. Tänä aikana olen opiskellut sekä myynnin ammattitutkinnon että merkonomitutkinnon ja käynyt "kevättöissä" Yrityspalvelussa, kun se toimi vielä Pasilassa vuonna 2008. Näinä vuosina olen tavannut ja ystävystynyt hyvin monen upean kollegan kanssa ja edelleenkin jokainen uusi työkaveri on minulle kuin uusi aarre.

Jos en ole tien päällä suhaamassa myymälästä toiseen, vietän vapaa-aikani kävellen, hölkkäillen, satunnaisesti salilla ja lukien hömppää. Perheessäni vaikuttaa itseni lisäksi kissa. Poikani on saavuttanut aikuisuuden ja opiskelee eteläisemmässä Suomea.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää. Älä jää yksin ajatustesi kanssa <3