Tiedote kausityöntekijöille

1.7.2016


Alkon myyjillä on oma liitto, johon kausityöntekijäkin voi liittyä

Tiesithän, että Alkon myymälätyötekijöitä edustaa oma ammattiliitto, Alkon liikeväki ry, ALV ry.  Liitto neuvottelee myymälätyöntekijöitä koskevan työehtosopimuksen ja tukee ja auttaa jäseniään kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Liittoon voivat liittyä kaikki Alkossa työskentelevät, myös määräaikaiset. Liittoon liittymällä saat ongelmatilanteissa luottamusmiehen tuen ja myös PAM:n aluetoimistojen palvelut ovat käytettävissäsi. Jäsenenä saat lisäksi kaikki ALV:n ja PAM:n jäsenedutkäyttöösi. Kuuluessasi työttömyyskassaan saat myös turvaa mahdollisen työttömyyden varalle.

Alan opiskelijoilla on mahdollisuus myös maksutta liittyä opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenenä voit osallistua liiton nuorten tapahtumiin ja saat lähes kaikki samat jäsenedut kuin muutkin jäsenet. Tästä lisätietoa PAM:n sivuilta, opiskelijajäsenyys. Kannattaa tutustua myös Duunioppaaseen, sieltä löydät kaiken tarvittavan tiedon.

Lisätietoa löydät PAM:n ja ALV:n nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä omaan luottamushenkilöösi.  Liittyä voit käteväsi sähköisesti tästäja muistathan, että ALV:n osastonumero on 129.

Liiton toiminta ei ole vain tylsiä lakipykälöitä ja haukottelua kokouksissa, vaan suurelta osin myös mukavia tapahtumia, uusia ystäviä ja rentoa yhdessäoloa. Tule mukaan ALV:n porukkaan!