Liiton kevätkokous ja liittokokousvaalit

24.4.2015

ALV:n kevätkokous pidettiin sunnuntaina 19.4. Oulussa Sokos Hotelli Arinassa ja paikan päälle oli saapunut osallistujia kattavasti eri puolelta Suomea.

Liiton sääntömääräinen kevätkokous

Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2014 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus. Aiempien vuosien tapaan vuosi oli sujunut säännösten ja hyvien tapojen mukaisesti, niinpä hallitukselle myönnettiin tilinpäätöksen osalta vastuuvapaus.

Yksi kokouksen vilkkaimmista keskustelunaiheista oli uuden palkkausjärjestelmän työstäminen. Siinä nähtiin paljon hyvää nimenomaan oman vaikuttamisen kannalta, eli suomeksi sanottuna tieto, osaaminen ja joustavuus tulisivat olemaan paremman tulotason mahdollistavia elementtejä.

Suomen talouden alavireinen tilanne ja siihen liittyvät haasteet myös Alkon osalta aiheuttivat nekin huolta ja keskustelua.

PAMin liittokokousvaalit 2015

Viime viikolla päättyneen äänestyksen tulokset julkistettiin tiistaina. 1.-3.6. Helsingissä pidettävään liittokokoukseen pääsivät ALV:n edustajista Sini Heikkinen, Johanna Kusmin ja Marko Säkkinen. Kiitokset kaikille vaaleissa äänestäneille ja onnittelut valituille!