Liiton kokous Oulussa, syksyllä isot juhlat ja hallitus kokoontui

6.3.2015

Alkoholikaupan Ammattiliiton sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tänä vuonna Oulussa. Tilaisuus järjestetään 19.4.2015 Sokos Hotel Arinassa kello 11.00 alkaen. ALV täyttää 60 vuotta!

Kokoukseen voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen alv@alvry.net

Ilmoittautua voit vaikka heti, kuitenkin viimeistään 30.3.2015. Ilmoita viestissä ilmoittautuvien nimet, jäsennumerot ja lisäksi kaikkien ko. viestissä ilmoittautuneiden omat sähköpostiosoitteet. Muistathan, että ALV maksaa kohtuulliset matkakulut, pitkämatkalaisille tarvittaessa mahdollisuus myös yöpymiseen! Lähetämme ilmoittautuneille matkatilausohjeet lähempänä kokousta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja hallitus esittää liiton budjettiin muutoksia liiton kokouksen hyväksyttäväksi. Lisäksi hallitus on päättänyt muuttaa liiton nimeä. Uusi nimi on jo päätetty, ja odottaa virallista hyväksyntää. Nimi esitellään kokouksessa.

ALV 60 VUOTTA

Hallitus päätti kokouksessaan kuusikymppisten paikan ja ajan. Juhlat tullaan järjestämään Porvoossa, Haikon Kartanossa lauantaina 17.10.2015. Juhlien ilmoittautumistapa ja ohjelma julkistetaan myöhemmin. Kuitenkin, ohjelmassa on hyvää ruokaa, kuplivaa juomaa (myös alkoholiton), sekä tietenkin musiikkia ja tanssia. Ja kaikista tärkeimpänä, lukuisia ALV:n jäseniä kaikkialta Suomesta pitämässä hauskaa. Lisäselvennyksenä: Musiikki ei tule olemaan mallia karaoke.

Juhlien kokonaispakettiin tulee kuulumaan majoitus aamiaisen kera. Aamiaisen jälkeen järjestetään Haikon Kartanon tiloissa liiton sääntömääräinen syyskokous, johon toivomme tietenkin kaikkien majoittujienkin osallistuvan.

Hallituksen kokous

ALV:n hallitus piti vuoden toisen kokouksensa keskiviikkona 4.3. Alkon hallituksen kokoustiloissa Arkadiassa, tulevassa Alkon pääkonttorissa siis. Yllä olevien lisäksi käsittelyssä oli muun muassa palkkatyöryhmän kuulumiset ja vuoden 2014 tilinpäätös.

Seuraava varsinainen kokous on toukokuussa, mutta hallitus käyttää hyväkseen nykyteknologiaa ja pitää jo muutaman viikon päästä sähköisen kokouksen. Kevään aikana on paljon päivitettäviä asioita, joten ”välikokous” on tarpeen.

Toivomme jäseniä saapuvaksi tilaisuuksiin kaikkialta Suomesta!

Kevättä odotellessa,

Alkoholikaupan Ammattiliiton hallitus