Hallituksen kokous 10.12.

11.12.2014

Puheenjohtaja Marko Säkkinen ja varapuheenjohtaja Mikko Eronen
Puheenjohtaja Marko Säkkinen ja varapuheenjohtaja Mikko Eronen

Uusi hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa.

Marraskuisessa liiton kokouksessa valittu hallitus kokoontui PAM:n keskustoimiston kokoustilaan järjestäytymiskokoukseensa. Uudet jäsenet esittäytyivät ja koko porukan kanssa käytiin läpi hallituksen toimintatavat. Lisäksi nimettiin uudet neuvottelu- ja tiedotusryhmät.

Pääluottamusmies Jukka Höttönen kertoi hallitukselle kuulumisia kentältä ja neuvottelupöydistä. Lauantain minimityöaika hiertää edelleen, mutta neuvotteluja jatketaan.

ALV täyttää ensi vuonna 60 vuotta, juhliahan sitä pitää. Järjestelytoimikunta aloittaa työnsä kartoittamalla sopivia juhlapaikkoja ja ajankohtia. Koska syksyllä on pidettävä myös liiton kokous, on mahdollista että juhlat ja kokous järjestetään samana viikonloppuna liiton kustannusten säästämiseksi. Näistä ilmoittelemme myöhemmin, kunhan toimikunta pääsee työssään eteenpäin.

Vuoden ensimmäinen liiton kokous päätettiin järjestää sunnuntaina 19.4. Oulussa.

Uusia luottamusmiehiä liitto saa kaksi. Noora Eskola aloittaa Lounais-Suomessa, ja Ilkka Arvaja pääkaupunkiseudulla. Luottamusmiesalueet kokevat pientä viilausta, siitä tiedotamme nettisivuilla lähempänä vuodenvaihdetta.