Hallituksen kokous 27.8.

28.8.2014

Kesän jälkeen palattiin arkeen hallituksenkin osalta.

Kesän aikana hallituksen ja ALV:n muiden toimijoiden joukossa itsessään on tapahtunut pari muutosta. Nimittäin siviilisäädyissä, ja hallituksen käsityksen mukaan vieläpä positiiviseen suuntaan. Siispä Emmiä ja Jukkaa muistettiin hallituksen puolesta. Tämän isompia juhlia ei kuitenkaan pidetty, töissä kun oltiin.

Varsinaisia kokousjärjestysasioita oli kesän jäljiltä jonkin verran, ja ottivat täten oman aikansa keskustelussa ja läpikäynnissä. Uudet jäsenet toivotettiin tervetulleiksi liiton porukkaan, ja kassa-Antti esitti omat epistolansa tuttuun jämäkkään tyyliinsä. Taloudessa keskusteltiin lisäksi enemmänkin ALV:n omistuksessa olevan osakehuoneiston loppusuoralla olevasta remontista, ja toimenpiteistä sen jälkeen.

Työsuojeluvaltuutettu Sini toi jälleen omat terveisensä sekä PAM:n puolelta, että omista toimistaan. Sinin toimipiste on vaihtunut Turusta henkilöstöyksikköön, joka helpottaa Sinin työskentelyä, ja mahdollistaa ALV:nkin osalta paremmat mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen.

ALV:n viestinnässä pyritään vielä tämän vuoden aikana ottamaan käyttöön uusi järjestelmä, jolla ALV pystyy lähettämään sähköpostitiedotteita jäsenistölleen. Osalla alueista järjestelmä on jo valmis, muutama vielä odottaa. Jos siis haluat omaan sähköpostiisi ALV:n tiedotteita, käypä varmistamassa että olet ilmoittanut oman osoitteesi PAM:n jäsenrekisteriin. Samalla voit tilata itsellesi taskukalenterin vuodelle 2015!

Leipää tarvitaan, mutta myös sirkushuveja; ALV täyttää ensi vuonna kunnioitettavat 60 vuotta. Sitähän on syytä juhlia, eikö niin? Jos omaat hyviä ideoita niitä varten, otapa yhteyttä johonkin ALV:n toimijaan. Yhteystietoja löytyy täältä.

Seuraava hallituksen kokous järjestetään 8.10., silloin aloitetaan toden teolla juhlien ideointi.