SYYSKOKOUSKUTSU!

30.10.2018

Alkon Liikeväki ALV ry:n syyskokous pidetään Tampereella sunnuntaina 25. marraskuuta klo 11.00 – 16.00 Lapland Hotellissa, osoitteessa Yliopistonkatu 44.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat, ajankohtaiset asiat, liiton sääntöjen muuttaminen PAMin osaston mallisääntöjen mukaisiksi sekä valitaan uusi puheenjohtajisto ja hallitus seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Jos siis tunnet poltetta päästä mukaan työtäsi koskevaan päätöksenteon eturiviin, niin ei muuta kuin rohkeasti ehdolle! Osallistujille tarjotaan lounas sekä iltapäiväkahvit. Kokousmateriaali toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostilla.

Tapahtumassa on luvassa myös pääluottamusmies Jukka Höttösen viiltävää analyysiä tämänhetkisestä tilanteesta ja siitä miltä tulevaisuus Alkossa näyttää.

ALV ry maksaa osallistujien matkakustannukset liiton matkustusohjesäännön mukaisesti. Pitkämatkalaisilla on mahdollisuus liiton kustantamaan majoitukseen kokousta edeltävänä yönä. Edellytyksenä hotellimajoitukselle on, että matkustaminen kokouspaikalle on ajankäytöllisesti tai muutoin kohtuuttoman hankalaa. Jos matkustat paikalle lentäen, olethan ilmoittautumisesi jälkeen mitä pikimmin yhteydessä vpj. Antti Turuseen (antti.turunen@alko.fi)

Järjestelyiden helpottamiseksi ilmoitathan osallistumisestasi täyttämällä nettisivuiltamme (www.alvry.net) löytyvän ilmoittautumislomakkeen viimeistään 11.11.2018.

Kokoukseen osallistujan tulee olla liittynyt ALV ry:n jäseneksi ennen 21.11.2018. Eli jos et ole vielä jäsen ja mielenkiintosi tilaisuutta kohtaan heräsi, on sinulla vielä hyvin aikaa hoitaa jäsenyysasiat kuntoon osoitteessa https://www.pam.fi/jasenyys/liity.html

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Skypen välityksellä, vaikka paikan päällä ollessasi sinulla onkin parhaat mahdollisuudet käydä suoraa keskustelua ja kysyä mieltäsi askarruttavat kysymykset. Skypellä osallistujat ilmoittautuvat myös ilmoittautumislomakkeella.

 Toivomme paikalle mahdollisimman runsasta osallistujamäärää, jotta saisimme tietoomme mahdollisimman kattavasti jäsentemme tuntoja ja ajatuksia tämän hetken työskentelystä Alkossa.

Tervetuloa mukaan!

 

Syyskokousterveisin,

ALKON LIIKEVÄKI ALV RY:N HALLITUS