Kevätkokous pidetty ja vappukilpailu aluillaan

29.4.2017

Viime sunnuntaina pidettiin Tampereella ALV:n sääntömääräinen kevätkokous, paikkana Lapland Hotel Tampere.

Kokouksessa käytiin totuttuun tapaan läpi sääntömääräiset kevätkokousasiat sekä alkolaisia puhututtavat ajankohtaisimmat ja keskustelua aiheuttavat puheenaiheet.

Pääluottamusmies Jukka Höttönen kertoi ALV:n näkökulmasta kattavasti mm. monimyymälätyöskentelyn laajenemisesta, vähimmäistyöaikatarkastelusta, uuden alkoholilain mahdollisista vaikutuksista sekä kilpailukykysopimuksesta.

Uutena elementtinä kokouksessa oli noin kolmenkymmenen paikalla olijan lisäksi etäosallistuja, kun Oulun suunnalta oltiin kokouksessa läsnä yhden edustajan voimin Skypen välityksellä. Kokeilu oli sen verran onnistunut, että etäosallistumisen laajempaa käyttöä ryhdytään selvittämään ja se on toivottavasti käytössä jo tulevassa syyskokouksessa. Joka muuten pidetään sunnuntaina 19.11, tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Vappuna pallotellaan, olethan valmiina?!?

Tänä vappuna kutsumme jäsenemme mukaan ALV:n järjestämään vappukilpailuun! Tämän postin liitteestä löydät kilpailukutsun ja säännöt, lähde siis rohkeasti mukaan. Ota vappurientoihisi mukaan myymälääsi saapunut ALV:n logolla varustettu ilmapallo, ota kuva jossa se esiintyy ja lataa sen jälkeen kuva Instagramiin tai Facebookiin #alvry Voittajille luvassa kivoja palkintoja!

 

Vapputerveisin,

ALV ry:n hallitus